PERSONVERN

Følgende er våre vilkår og betingelser for bruk av siden. Vilkår kan bli endret, slettet eller lagt til når som helst. Som kunde er du bundet av disse vilkårene, betingelsene og/eller endringene. Vi jobber kontinuerlig med å perfeksjonere produktene våre og nettsiden, og derfor ønsker vi tilbakemeldinger og forslag. Vi har utviklet denne personverns politikken fordi vi vil at du skal føle deg trygg på ditt privatliv og din sikkerhet hva gjelder personlig informasjon.

Vi er forpliktet til å beskytte din sikkerhet

Denne siden og dens innhold blir vist som den er, og det gis ikke noen garantier av noen type, inkludert men ikke begrenset til garantier knyttet til siden selv, betalingsløsninger, og lignende. Evolu.no gir ingen garantier for at siden ikke har feil, virus, eller andre skadelige komponenter.

Pris og tilgjengelighet kan endres uten notifikasjoner

Ved å bruke denne siden påtar du deg det fulle ansvaret for alle kostnader knyttet til reparasjon av utstyr som har blitt brukt for å kjøre denne nettsiden og for å gi deg muligheten til å benytte nettsiden. Ingen agenter, inkludert men ikke begrenset til, ledere, direktører eller ansatte vil stå ansvarlig for noen form for skader relatert til din bruk av denne nettsiden.

Bruk av personlig informasjon

Ved Ambient Lounge respekterer vi retten til private e-post kontoer, og vi lagrer dine e-post kontoer like sikkert som alle andre deler av din personlige informasjon på evolu.no. Vi sender deg ikke uønskede e-post meldinger eller søppelpost, og din informasjon vil ikke sendes til andre organisasjoner utenfor Ambient Lounge uten din fulle aksept. Allikevel kommer vi for eksempel til å bruke e-posten for å minne om ordre som ikke er fullførte. Vi vil også bruke e-posten for å minne deg om oppdateringer og nyheter på vår side. Dersom du ikke ønsker om å bli informert om dette, vennligst meld deg av nyhetsbrevet med linken på bunnen av alle e-poster.

Ved å oppgi nummeret og / eller e-posten min sier jeg meg enig i at Firepush på vegne av Ambient Lounge Norge AS kan bruke automatiserte teknikker for å sende tilbakevendende mobilmeldinger / e-post. Ytterligere mobilmeldinger / e-postmeldinger kan sendes med jevne mellomrom basert på interaksjonen din med oss. Ikke mer enn 5 SMS-meldinger eller e-post per uke. Meldings- og datakostnader kan gjelde. Svar STOPP for å melde deg ut. Tekst HJELP for hjelp. Alternativt kan du klikke på URL-en for å melde deg ut.

Se våre personvernregler for SMS-meldingsprogram og markedsføring: https://help.getfirepush.com/no/articles/3103851-sms-mobile-messaging-marketing-program-privacy-policy